De Gezondheidsbeurs

Na succesvolle  Ladies Events en Health & Beauty Events , hebben wij besloten uit te breiden met een Gezondheidsbeurs. Hieruit is ‘De Gezondheidsbeurs van Friesland’ ontstaan. Zondag 19november 2017: “Plaza WestCord Hotel, Leeuwarden”. (Voormalig WTC Congres Centrum).

De Gezondheidsbeurs is een beurs waarbij de wensen van de bezoekers voorop staan. Er zullen 6 thema’s aanwezig zijn waar elk onderwerp aan te pas komt. Voor ieder wat wils!

 

 


Het Familie uitje voor het hele gezin!
De Gezondheidsbeurs van Friesland is een beurs waarbij de wensen van de bezoekers voorop staan. Tijdens dit sfeervolle evenement kunt u zich laten motiveren, inspireren en informeren over alles op het gebied van een gezonde levensstijl. Er zal van alles te doen zijn voor jong en oud, een dag vol beleving voor het hele gezin! Aan het eind van de dag gaat u geïnspireerd en gemotiveerd weer naar huis.

Wat is er te doen?
We zijn druk bezig met het samenstellen van het programma. Zodra we de lijst definitief hebben zetten we deze online. Hou ook onze Facebook-pagina in de gaten voor het laatste nieuws en de deelnemende exposanten!

Wat krijg je allemaal?
Beurskortingen en acties
Laatste trends op het gebied van een gezonde levensstijl
Beursmagazine

Openingstijden:
van 11.00 tot 17.00 uur

Adres:
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden
tel. 058 294 1500

Gratis Parkeren!

ENTREE: €5,00 (Let op, geen pin aanwezig)
KINDEREN TOT 12 JAAR GRATIS
ENTREE: inclusief lezingen en workshops!